Golden Shine Visagie -
WIMPEREXTENSIONS
Nieuwe set wimperextensions, one by one
€ 64,95


 

Opvullen

Na 1 week
€ 19,95
Na 2 weken                    
€ 29,95
Na 3 weken
€ 39,95
Na 4 weken
€ 49,95
 
 
Wimperextensions verwijderen
 € 9,95

Wimperextensions, one by one techniek 
Bij de one by one techniek, wordt er 1 wimperextension op 1 eigen natuurlijke wimperhaar geplaatst,  met gebruik van speciale wimperextension lijm. De wimperextensions creëren een volle mascaralook en creëren het wauw effect.   

Glamorous Mascara € 17,50
Mascara zonder olie, speciaal voor wimperextensions. 
Volume up to 200%!
Heb je zelf weinig wimpers of laten op den duur de wimperextensions los en heb je geen tijd om bij te vullen, 
dan kun je deze speciale mascara gebruiken om de wimperextensions voller te maken.

Olie vrije make-upremover € 7,50
Bij Golden Shine is ook olie vrije make-upremover te bestellen. Bijna alle removers welke i nde winkel zijn te verkrijgen bevatten olie, dit kan invloed hebben op de wimpersextensions. Door de olie laten de wimperextensions eerder los.


Veel gestelde vragen
 
         Wat is een wimperextension precies?
 • Een wimperextensions is een los synthetisch haartje, dat op een eigen wimperhaartje met speciale lijm wordt geplaatst.
 
          Wat zijn de voordelen van wimperextensions?
 • De wimperextensions zijn ideaal voor diegene die korte wimpers hebben. De extensions zorgen voor een verlenging van je eigen wimpers.
 • Voor diegene die al lange wimpers van zichzelf hebben, dienen de extensions als extra opvulling en voor een open en stralende blik.
 • Als je lichte wimperhaartjes hebt van jezelf, hoef je geen mascara meer te gebruiken, omdat de wimperextensions die worden aangebracht zwart zijn. Wil je toch eerst je eigen wimpers verven, doe dit dan niet de dag voor de behandeling.
 • Je merkt niets van de wimperextensions, ze voelen absoluut niet 'zwaar' aan.
 
          Hoe lang blijven de wimperextension zitten?
 • Alle wimperharen hebben een eigen groeicyclus en zijn niet allemaal gelijk van lengte door de verschillende fases waarin ze verkeren. De groeicyclus verschilt ook per persoon. Tussen de 8 weken en 3 maanden zijn je eigen wimpers volledig vernieuwd. Ook verliest iedereen dagelijks ca. 4 wimperharen. Een wimperhaar die gaat uitvallen, zal 3 weken ervoor stoppen met groeien. De wimperextensions zullen afhankelijk van bovenstaande elementen en de verzorging tussen de 2 en 8 weken blijven zitten.
 
          Zijn wimperextensions schadelijk?
 • Wimperextensions zijn niet schadelijk, maar net als alle extensions kunnen ze wel invloed hebben op je eigen wimperhaartjes. Laat daarom de extensions altijd door een professional zetten. Het is belangrijk dat er niet meerdere haartjes aan elkaar vast komen te zitten en dat er niet teveel lijm wordt gebruikt. Ook moet er goed gekeken worden naar de lengte en de conditie van de wimpers, er mag niet met te zware extensions worden gewerkt, dit komt de eigen wimper niet ten goede.
 • Ga altijd voorzichtig om met de wimperextensions. Ga niet met je volle gezicht onder de douche staan of in je ogen wrijven.
 • Een allergie voor de lijm kan voor komen, laat dan de extensions professioneel in de salon verwijderen. In de salon is ook hypoallergenelijm te verkrijgen, speciaal voor diegene met een allergische reactie.
 • Het is mogelijk om de wimperextensions met olie en enige inwerktijd rustig te verwijderen.     Maar er wordt altijd aangeraden om de extensions door een professional te laten verwijderen. Ga nooit aan de extensions trekken om ze op deze manier weg te halen, dit heeft invloed op je eigen wimpers. Net als de andere haartjes op je lichaam beschikken wimperhaartjes over haarzakjes, ga hier voorzichtig mee om.
 
          Wanneer is de beste tijd om de wimpers op te laten vullen?
 • Geadviseerd wordt om tussen de 2 á 4 weken de wimpers op te laten vullen.

           Kunnen wimperextensions gebruikt worden na een chemokuur?
 • Na een chemokuur kan het zijn dat alle wimperhaartjes uitvallen. Op dit moment is het niet mogelijk om wimperextensions te plaatsen, omdat deze op een eigen wimperhaartje wordt aangebracht. De normale groeicyclus van wimpers bedragen circa 2 maanden. Omdat alle wimpers ineens uitvallen en dezelfde groeicyclus hebben, kan het zijn dat de wimpers nogmaals tegelijk uitvallen. Na een aantal cyclussen zal dit weer normaal worden. De haartjes die terugkomen zijn echter wel anders van structuur geworden. Laat je wimpers eerst goed herstellen en overleg met een specialist wanneer het de beste tijd is om extensions te laten plaatsen. Het is ook mogelijk om een speciale techniek van make-up te gebruiken.
 
Do's and dont's
 
 • Gebruik alleen oogmake-upproducten zonder olie. Als je toch mascara wilt gebruiken, gebruik dan alleen mascara 'zonder olie' op de puntjes van de extnsions en zeker geen waterproof mascara. Olie heeft namelijk de eigenschap om lijm op te lossen, waardoor de haartjes sneller zullen uitvallen. Waterproof mascara is erg moeilijk van de wimpers af te krijgen en zorgt ervoor dat de wimpers aan elkaar vast komen te zitten, ook dit komt je eigen wimpers niet ten goede.
 
 • Gebruik ook oogmake-upremover 'zonder olie' voor het verwijderen van de mascara. Het is niet aan te raden om de mascara dagenlang te laten zitten.  Er is een speciale oogmake-up reiniger in de salon te verkrijgen.
 
 • Wacht na de behandeling 24 uur met douchen en ga niet dezelfde dag naar de sauna of sporten. Ga niet met je gezicht onder de volle douche staan, probeer je wimpers niet nat te maken, probeer dit zo veel mogelijk te vermijden ook na de 24 uur. In het algemeen heeft een bezoek aan de sauna/ zwembad een nadelig effect hebben op het resultaat.
 
 • Wimperextensions zijn geschikt voor lensdragers en brildragers. Probeer op de dag van de behandeling geen lenzen te dragen. Voor brildragers wordt er gebruik gemaakt van kortere extensions zodat de extensions niet langs het glas strijken.
 
 • Als je er voor kiest om bijvoorbeeld eenmalig wimperextensions te nemen en geen opvulling meer wilt, dan kun je de wimperhaartjes laten uitgroeien. Wil je toch liever na een aantal weken de nog overgebleven haartjes laten verwijderen, ga deze er dan niet zelf afhalen, dit heeft consequenties voor je eigen wimpers. In de salon zullen de overgebleven haartjes professioneel worden verwijderd.
 
 • Wanneer je op je zij slaapt, dan is het mogelijk dat je eigen wimpers korter zijn dan de rest, dit komt doordat je er op ligt en ze afbreken. De wimperextensions zijn hier dan ook korter en groeien kris kras door elkaar heen. Doorgaans worden hier geen extensions op geplaatst. Voor buikslapers is het af te raden om wimperextensions te nemen. Je verliest de extensions veel sneller en de mogelijkheid is aanwezig dat ze afbreken door de druk als jer erop ligt.

 • Probeer je wimpers zo weinig mogelijk te kammen, dit is echt niet nodig. Zo blijft het resultaat langer behouden.


E info@goldenshinevisagie.nl
T +31 (0)343-44 58 34
KvK 58534415