Golden Shine Visagie -
Spray Tanning

Spray tanning
 
 
 
Spray tanning, resultaat na 12 uur  
24,95
Spray tanning, resultaat na 3 uur 
29,95
Spray tanning party op locatie
 Op aanvraag

 
Spray tanning mist voor thuis, 200 ml
v.a. € 24,95
 
 
Overige lichaamsproducten
 
 Body Wash, met aloe vera en kokosnootolie

 Body Scrub, met zachte amandelscrub

 Tan Extender bodylotion, met Shea boter

                                     

De tanning wordt via een spray gun op de huid verneveld. De spray tannings die gebruikt worden zijn VANI-T, Siennasol, White to brown en SUNFX. Dez tannings zijn geschikt voor alle huidtypen. Afhankelijk van de gekozen tanning en de inwerktijd, zal de diepte van de bruining zichtbaar zijn. 

Inwerktijd
Gemiddeld heeft een 'normale' tanning 12 tot 24 uur nodig, voordat de inwerktijd is voltooid en een optimaal resultaat geeft. Naar gelang de diepte van de bruining, kan de inwerktijd worden bepaald. 
Echter, voor diegene die snel resultaat willen zien,  is er ook een spray tanning beschikbaar die na 3 uur al hetzelfde resultaat geeft.
Het is ook mogelijk om losse lichaamsdelen te tannen, zoals gezicht of benen. Om het gelaat zelf thuis bij te werken is er een spuitbusje met spray tanning mist verkrijgbaar.

Spray Tanning party

Voor bijvoorbeeld een vriendinnenavond of ladiesnight is er de spray tanning party.  
Vanaf minimaal 4 personen kun je thuis of  op locatie een spray tanning party organiseren.
De gastvrouw krijgt de spray tan behandeling altijd 'gratis'. Neem contact op voor meer informatie.


Overige lichaamsproducten

Spray tanning mist
Handig spuitbus met spray tanning om uw verkregen kleur bij te houden. Vooral geschikt voor gezicht en decolleté. Deze tanning mist geeft je een geweldige natuurlijke bruine kleur  en is zeer gemakkelijk aan te brengen. 200ml

Body Wash
Een zachte douchecrème, deze bevat aloe vera en kokosnootolie. 250ml

Body scrub
Deze Body Polish met zachte amandelscrub heeft rijke verzachtende eigenschappen om een diepe lichaamscrub te vormen om de droge, en dode huidcellen te verminderen. 200ml

Tan Extender bodylotion
Gevuld met natuurlijke extracten van herstellende shea boter,. Deze body lotion  zal de huid  diep hydrateren en door de toegevoegde DHA het resultaat van de kleuring verlengen. 200ml


Do's and dont's

  • 2 dagen voor de behandeling scrubben is een aanrader, maar de dag van de behandeling zelf niet, dit kan invloed hebben op het resultaat.
  • Smeer de dag van de behandeling niets op je lichaam of gelaat, dit kan het resultaat nadelig beïnvloeden.
  • Draag donkere, wijde kleding voor na de behandeling. De tanning heeft enige tijd nodig om te drogen. De tanning  is wel uitwasbaar., maar hecht zich aan sommige kantsoorten.
  • Zorg voor een goede huidbalans en verzorg je huid. In de salon zijn verzorgings producten verkrijgbaar. Geef voor de behandeling aan of je droge plekjes zoals psoriasis op je lichaam hebt. Dit kan het resultaat nadelig beïnvloeden.
  • Het is aan te raden om eerst een spray tanbehandeling uit te proberen voordat je op vakantie gaat.
  • In de salon zijn kleine spuitflacons met spray tanning verkrijgbaar om het gezicht bij te werken.
  • Blijf uit de buurt van water na de spray tanbehandeling, water zorgt voor vlekken op de huid als de tanning nog aan het inwerken is.
  • Ga na het tannen niet gelijk onder de douchen en gebruik de dagen erna ook geen olieproducten of producten met alcohol, hierdoor zal de kleur sneller vervagen..


E info@goldenshinevisagie.nl
T +31 (0)343-44 58 34
KvK 58534415