Golden Shine Visagie -

Mag ik mij even voorstellen....
 
Mijn naam is Marouschka Mans en ik ben allround visagiste en wimperextension stylist.
De vakopleiding allround visagiste heb ik gevolgd bij Feel Good Visagie in Utrecht en ik ben in het bezit van meerdere certificaten voor het plaatsen van wimperextensions. 

Ik heb visagieopdrachten gedaan voor o.a. korte filmopnames,  commercial voor de Rechtswinkel en Unique in Utrecht, wintershoot van de kledinglijn 'Micha Nederland' en ik verzorg regelmatig de visagie voor de cover van het Gooisch Blad van Nicole des Bouvrie en voor de artiesten die optreden bij de nieuwe lanceringen van het blad. Ook verzorg ik jaarlijks voor Tedx Amsterdam Education in het Amsterdam Theater de make-up voor de sprekers en artiesten.Verder ben ik visagiste geweest van de girlsband 'Camee' en heb ik de visagie verzorgd voor een programma van SBS6 maar ook voor shoots met o.a. presentratice Bridget Maasland, zangeres Pearl Jozefsoon, presentratice Sanae Orchi, RTV Noord-Holland en zangeres Marescha van der Stelt, Kent Hanson, radiopresentator van radio 6 fm In Business e.a.

Diverse overige  samenwerkingen met o.a. Paolo de Graaff  van 'Hillywood Media Artworks, topfotograaf Aad Sommeling, Marianne Huisman van Rococo Boudoir Bilthoven,

Bijzondere opdrachten waren voor de wensstichting Oppepper4all en voor stichting Samen Varen. Bijzondere dagen waarbij ik heb mee mogen helpen voor diegene die een hart onder de riem nodig hebben. Bijzondere dames die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden.

Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen, geïnteresseerden kunnen dan ook via info@goldenshinevisagie.nl contact opnemen.

Bij Golden Shine Visagie kun je terecht voor:
  • Make overs
  • Basis make-up/ avondmake-up/ glamourmake-up
  • Bruidsmake-up; ook op locatie.
  • Make-upworkshops
  • Workshop gezichtscontouren
  • Workshop 'the perfect eyebrow'
  • Spray tanning
  • Wimperextensions
  • Wenkbrauwen verven/epileren

Omdat ik ook vanuit huis werk, is er altijd een gemoedelijke sfeer, genoeg privacy en geef ik jou de aandacht en tijd die jij nodig hebt.

Tijdens de make-upworkshop kun je meer leren over het reinigen van je huid en hoe het beste een make-up aan te brengen. Ook kan ik een op maat gemaakte workshop geven, waarin alleen datgene aan bod komt wat jij belangrijk vindt om te leren.

Wat ik jou graag zou willen aanbieden is een beauty makeover om jezelf mooi te laten voelen en te laten stralen, daar krijg ik weer nieuwe energie van. 

Voel je goed van binnen, dan straal je dat uit naar buiten!
 

Hartelijke groet,
Golden Shine Visagie
Visagie with a touch of gold!
Marouschka Mans
 
 


 
E info@goldenshinevisagie.nl
T 0343-44 58 34
KvK 58534415