Golden Shine Visagie -

Mag ik mij even voorstellen....
 
Mijn naam is Marouschka Mans en naast mijn werkzaamheden als officemanager ben ik allround visagiste. Ik heb de vakopleiding allround visagiste  gevolgd bij Feel Good Visagie in Utrecht.

Ik heb visagieopdrachten gedaan voor o.a.  diverse korte filmopnames van de 48 hours film project, commercials voor de Rechtswinkel en Unique Utrecht, een wintershoot van de kledinglijn 'Micha Nederland' en ik verzorg regelmatig de visagie voor de cover en voor de artiesten tijdens de lancering van het Gooisch Blad van Nicole des Bouvrie.

Ook verzorg ik jaarlijks de visagie voor Tedx Amsterdam Education in het Amsterdam Theater.
TedX Education is een bijzondere organisatie die opkomt voor de kinderrechten en ervoor staat dat alle kinderen wereldwijd recht hebben op onderwijs en ontwikkeling.Daarnaast heb ik de visagie verzorgd voor de girlsband 'Camee' en voor een aflevering van het programma 'Steenrijk en Straatarm' van SBS6. Ook de visagie  verzorgd voor shoots met o.a. presentratice Bridget Maasland, zangeres Pearl Jozefsoon, presentratice Sanae Orchi, RTV Noord-Holland en zangeres Marescha van der Stelt, Kent Hanson, radiopresentator van radio 6 fm In Business e.a.
Speciale opdrachten waren voor de wensstichting Oppepper4all en voor stichting Samen Varen. Bijzondere dagen waarbij ik heb mee mogen helpen voor diegene die een hart onder de riem nodig hebben. 

Diverse overige  samenwerkingen met o.a. Paolo de Graaff  van 'Hillywood Media Artworks, fotograaf Harry Donker, fotograaf Aad Sommeling en Marianne Huisman van Rococo Boudoir Bilthoven,

Bij Golden Shine Visagie kun je terecht voor:
  • Make overs
  • Basis make-up/ avondmake-up/ glamourmake-up
  • Bruidsmake-up; ook op locatie.
  • Make-upworkshops
  • Workshop gezichtscontouren
  • Workshop 'the perfect eyebrow'
  • Spray tanning
  • Wenkbrauwen verven/epileren

Omdat ik ook vanuit huis werk, is er altijd een gemoedelijke sfeer, genoeg privacy en geef ik jou de aandacht en tijd die jij nodig hebt.

Tijdens de make-upworkshop kun je meer leren over het reinigen van je huid en hoe het beste een make-up aan te brengen. Ook kan ik een op maat gemaakte workshop geven, waarin alleen datgene aan bod komt wat jij belangrijk vindt om te leren.

Voel je goed van binnen, dan straal je dat uit naar buiten!
 

Hartelijke groet,
Golden Shine Visagie
Visagie with a touch of gold!
Marouschka Mans
 
 


 
E info@goldenshinevisagie.nl
T 0343-44 58 34
KvK 58534415