Golden Shine Visagie -
Make-up/ visagie  

Visagie

Dag make-up
 € 29,95
Avond make-up
 € 37,50
Glamour make-up
 € 42,50


Workshop gezichtscontouren
 € 29,95
 Workshop the 'the perfect eyebrow'
 €  14,95
 
 

 
Complete buitenfotoshoot inclusief
make-up en/of hairstyling
(Hou de website in de gaten voor de open visagiedagen.)
 Op aanvraag


  


Tips and Tricks


  • Je bent wat je eet. Zorg dat je eetgewoonten in balans zijn. Eetgewoonten hebben invloed op je huid en haar en zal het verouderingsproces versnellen. Water drinken heeft een voordelig effect op je huid.


  • Hygiëne speelt een hele belangrijke rol.                Maak dagelijks je make-upkwasten en tools schoon, zo krijgen bacteriën geen kans om zich te verspreiden. De reinigers zijn bij elke drogisterij verkrijgbaar. Om de overige instrumenten te reinigen zoals schaartjes en pincetten, is er speciale alcohol 70% tot 96% verkrijgbaar of desinfectie middel voorzien van de letter N. Ook het gebruiken van make-upkwasten die niet van jezelf zijn kan ervoor zorgen dat je gezicht hierop reageert. Iedere huidtype heeft namelijk een eigen lichaamsbacterie.Indien de bacteriën elkaar kruizen, kan er een reactie ontstaan.


  • Let op als je lipgloss gebruikt in de zon, voorkom verbranding door eerst een lippotlood op je gehele lippen aan te brengen. Ook blijft lippenstift langer zichtbaar als je eerst een basis van lippotlood aanbrengt.


  • Start het opbrengen van je make-up, ter bescherming van je huid, met een geschikte dag- en oogcrème. Laat deze 10 minuten inwerken voordat je de foundation aanbrengt. Breng de oogcrème niet te dicht bij het oog aan, dit kan irritatie aan de ogen veroorzaken. 


  • Foundation droogt op na het aanbrengen, waardoor deze donkerder van kleur wordt. Als je een foundation in de winkel koopt, bekijk dan ook altijd het resultaat in het daglicht en vergelijk de aangebrachte kleur met je nek.


  • Haal alle make-up van je gezicht af, voordat je gaat slapen en verwijder de mascara met bijvoorbeeld een oogremover op oliebasis. Door op je rug  te slapen verminder je niet alleen de rimpels in je gezicht en decolleté, maar verminder je ook het afbreken van je wimpers.

Maar haal vooral de kracht uit jezelf, daar ga je van stralen....

 
  
E info@goldenshinevisagie.nl
T +31 (0)343-44 58 34
KvK 58534415